Header
Header
Header
Header

Overstappen?!


Doen wat telt met een vitale coalitie

Ieder wil graag doen wat telt. Maar vaak komen we pas in actie als er een deadline is, het pijn doet, er geld stroomt of onze reputatie op het spel staat. Bij overstappen kies je bewust voor:

Overstappen is gezond. Geen half werk meer accepteren. Dat kan met kleine stappen binnen je eigen 5 meter cirkel. Of in het groot, samen met je organisatie en met een vitale coalitie. Een frisse start of een zinnige koers blijven verbeteren.

 Je kunt een afspraak laten plannen met je directie erbij of even contact met ons opnemen om te bespreken hoe een gezonde coalitie werkt via info@vitalzone.eu.

 

Werken met een challenge

Lastige opgaven zijn goed concreet te maken met een Challenge. Een concreet doel, een goede mix van uitdagende teams, procesbegeleiding en een effectief pad voor opvolging zijn noodzakelijk voor een zinnige challenge. We hebben een practische teller ontwikkeld die het gemakkelijk maakt om met een (grote) groep mee te doen aan een uitdaging.

We hebben nog iets moois voor je. Deze inspirerende posters geven we graag cadeau. De voorkant helpt om stevige thema’s op de juiste schaal te agenderen. De achterkant hebben we in 3 varianten  waar je meteen concreet actie op kunt nemen. beweging, goede voeding en een groene, energie-opwekkende omgeving. Door ze op te hangen of te bespreken in een teamvergadering heb je snel een goed gesprek over wat impact heeft en welke stappen te nemen, persoonlijk, in je organisatie of bestuurlijk.

 

Doen Wat Telt website

Bestel of download poster

poster1
poster2
poster3
poster4

Over ons

Onze bijdrage als Vital Zone Instituut is het grootste als we koplopers coachen, coalities verder helpen of als denktank perspectief bieden bij lastige vraagstukken. Meerwaarde ervaar je bij het:

  • Vinden en aanjagen van een vitale coalitie en bondgenoten op basis van mede-eigenaarschap
  • Vaststellen hoe merkbaar verschil eruit ziet en zinvol kan worden gemeten
  • Ontwerpen en begeleiden van een motiverend pad om organisatie doelen te realiseren: van willen naar doen
  • Laten inspireren met perspectief en meteen een eerste wezenlijke stap vooruit helpen maken

We delen goede praktijk en innovaties uit jarenlange ervaring, coalitiepartners en wetenschap. Vaak worden we ook benut om professionals en leiders op te leiden en engagement te creëren bij inwoners of tegenstanders.  

Zie wat we nog meer doen of een greep uit de initiatieven in Brabant.

Benieuwd naar gezonde levensverwachting in je eigen regio of wijk? Kijk hier.