Wie zijn wij

Vitale zones

Als Stichting Vital Zone Instituut zien we een wereld bruisend van leven voor ons, met frisse lucht, ongerepte natuur en gezond water. Een wereld waarin mensen genoeg bewegen, goed eten en in een gezonde en groene leefomgeving wonen en werken. Een wereld waarin mensen zich verbonden voelen en zinvol werk hebben. We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot de zes ingrediënten die belangrijk zijn voor geluk en een gezonde samenleving.

6 ingredienten Lees meer

Onze missie

Onze missie trekt gelijkgestemde pioniers en organisaties aan die grenzen willen verleggen. Samen met gemeentes, zorgorganisaties, en bedrijven op verschillende niveaus, van regionaal tot lokaal, zetten we grote stappen richting het realiseren van vitale zones. We motiveren wijken en individuen om zelf actie te ondernemen voor hun eigen gezondheid en die van hun omgeving.

Wil je bijdragen aan deze beweging of heb je hulp nodig om je volgende stap te zetten? Ontdek hoe wij kunnen helpen. Neem contact op via info@vitalzone.eu.

neem contact op

De mensen achter Vital Zone Instituut 

Het Vital Zone Instituut is een stichting zonder winstoogmerk die samen met partners een gezonde wereld met vitale mensen dichterbij brengt. Elke maand verbeteren we de kwaliteit van inzichten en acties bij opdrachten door samen te bespreken wat opdrachtgevers het best verder helpt.

Jim van den Beuken

Een dynamische veranderaar die met energie en creativiteit jouw organisatie naar nieuwe hoogtes leidt. Bekend om zijn werk met overheden en bedrijven, zoals de gemeente Eindhoven en Heineken, heeft Jim een bewezen trackrecord in het stimuleren van vooruitgang en het opleiden van toptalent. Connect op LinkedIn.

Annemieke Wiercx

Betrokken, optimistisch, compassievol. Wenst iedereen de plek toe waar ‘ie van houdt. Verbindt magie met realiteit en komt zo met prachtige ideeën. Put uit jarenlange ervaring als sociaal wetenschapper, adviseur, trainer, en coach, bij TNO, Cirque du Soleil, Africa Leadership Forum, en Way of Nature Nederland.

Marlies Kampschreur 

Marlies combineert oplossingsgerichtheid, energie, en humor om gezonde, natuurlijke leefomgevingen te creëren. Als biotechnoloog en waterexpert brengt ze balans tussen mens en natuur, innoveert en verbindt ze essentiële partijen, waaronder overheden en kennisinstituten. Bekend van projecten zoals RegioDeal NOB en Waterschap Aa en Maas.